Snelle levering (1-10 werkdagen) Gratis bezorging in Nederland* Niet tevreden, geld terug! Klant beoordeling 9.7
cart
Proefzitten? Wij zijn maandag t/m zaterdag van 11:00 - 16:00 geopend. Kom langs of maak een afspraak via 020 244 27 91 of info@bubalou.com

Waarom de Firepot zorgt voor sfeer en gezelligheid!

Na een heerlijke zonnige dag in de tuin verandert de dag langzaam in een koele zomeravond. De kids liggen in bed. Wat is er dan fijner om de warmte van de dag nog even vast te houden door de vuurkorf aan te steken? Samen zak je onderuit op je Bubalou. Op de achtergrond speelt een ontspannen deuntje, de sterren fonkelen aan de hemel en je nipt van een goed glas wijn. Ja, ik weet wel wat genieten is!

Hoe sfeervol een vuurkorf ook is, vaak heeft het als nadeel dat je aan het einde van de avond volledig bedwelmd bent door de rook. Daar doe ik niet aan! Mijn Bubalou Firepot is een luxe designpot met een loungevuur zonder rook of vonken. Mijn vlammen dansen er op los zonder dat ze jou laten ruiken alsof je net van de BBQ afkomt. Het mooie is, dat jij de controle hebt op de hoogte van mijn vlam. Ik heb een regelknop en dus jij bepaalt hoeveel of weinig warmte ik geef. Ik maak het je graag makkelijk.

Hoe ontspannen zo’n avondje met elkaar ook is, ook ben ik altijd in voor een avond met de kids. Gezellig met z’n allen rond het vuur, een goed verhaal en marshmallows roosteren! Het lijkt net kamperen in je eigen achtertuin. Als luxe vuurpot op gas lijkt het alsof ik ben gemaakt van beton, terwijl ik feitelijk gemaakt ben van composiet. Ik ben dus makkelijk te verplaatsen. En in tegenstelling tot veel andere buitenhaarden kun je de gasfles in de vuurpot bewaren in plaats van ernaast. Ook daar heb ik aan gedacht!

Je snapt het! Als ware genieter van het buitenleven, samen of met het hele gezin, is deze Firepot en échte musthave in jouw tuin dit seizoen.

Ontvang de inspiratiegids

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de Bubalou inspiratiegids gratis! De nieuwsbrief zit vol met onderhoudstips en interieurideeën voor in de tuin. Je bent ook nog eens als eerste op de hoogte van nieuwe Bubalou producten en kortingen. Meld je dus nu aan...