Snelle levering (1-10 werkdagen) Gratis bezorging in Nederland* Niet tevreden, geld terug! Klant beoordeling 9.7
cart
Proefzitten? Wij zijn maandag t/m zaterdag van 11:00 - 16:00 geopend. Kom langs of maak een afspraak via 020 244 27 91 of info@bubalou.com

Kennismaken met Bubalou Luxury!

Ik sta altijd voor je klaar en zoals je van mij gewend bent maak ik het buitenleven leuker, makkelijker en comfortabeler voor jou! Maar dit seizoen gooi ik daar ook nog wat extra luxe bovenop!

Hoi, ik ben de Bubalou Luxury loungeset. 

Ik ben een ware blikvanger in jouw tuin! Mijn design is strak en ik straalt allure en klasse uit. Ik ben verkrijgbaar in vier prachtige kleuren en ik pas uitstekend in een strakke designtuin. Ben je al nieuwsgierig?

Duurzaam materiaal

Zoals je van mijn Bubalou familie gewend bent, ben ik als all-weather loungeset gemaakt van het meest duurzame en weerbestendige materiaal. Mijn romp is van sterk watervast multiplex en het model van de bank is zo ontworpen dat het water snel afgevoerd wordt.

Ook goed om te weten is dat al mijn elementen zijn bekleed met een 100% waterdichte buitenstof, antibacterieel zijn en dat deze een hoge lichtechtheid hebben. Dus heb je een glas wijn laten vallen? Ik maak mij niet druk. Zomerse regenbui? Ik ben binnen no-time weer droog. Ow en ook ik, kan het hele jaar buiten blijven staan.

Comfort

De zon schijnt en ook met deze luxe loungeset betekent dat direct comfort! Geen gesleep met kussens of tuinbank hoezen. Gewoon neerploffen en genieten. 

Even een momentje voor jezelf in het lentezonnetje met een kop thee en een goed boek. Samen genieten op een zwoele zomeravond met een vuurtje en een mooi glas wijn. Of lekker onderuit gezakt op zondagmiddag terwijl de kids zich vermaken op de trampoline. Voor iedereen is dat moment van ontspanning anders, maar wat het ook is, je krijgt geen genoeg van hoe lekker ik zit!

Ontvang de inspiratiegids

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de Bubalou inspiratiegids gratis! De nieuwsbrief zit vol met onderhoudstips en interieurideeën voor in de tuin. Je bent ook nog eens als eerste op de hoogte van nieuwe Bubalou producten en kortingen. Meld je dus nu aan...