Snelle levering (1-10 werkdagen) Gratis bezorging in Nederland* Niet tevreden, geld terug! Klant beoordeling 9.7
cart
Proefzitten? Maak een afspraak via 020 244 27 91 of info@bubalou.com. Lees hier over mijn actuele levertijden.

Bubalou recept | Smores

Ik ben gek op smores! Gezellig rond het vuur. Ook leuk om samen met de kids te doen. Net vakantie in je eigen achtertuin!

Dit heb je nodig voor mijn recept:

  • Marshmallows
  • Biscuitjes of Oreo koekjes
  • Melk chocolade
  • Satéprikker 

Bereiding

Prik een marshmallow op een prikker en rooster deze boven het vuur totdat hij een licht bruine kleur heeft. Ik draai de marshmallow regelmatig boven het vuur zodat deze niet verbrand. Wanneer de marshmallow klaar is pak ik deze met twee biscuitjes, met een dun reepje melk chocolade ertussen, van mijn prikker af. 

Smullen maar!

 

Ontvang de inspiratiegids

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de Bubalou inspiratiegids gratis! De nieuwsbrief zit vol met onderhoudstips en interieurideeën voor in de tuin. Je bent ook nog eens als eerste op de hoogte van nieuwe Bubalou producten en kortingen. Meld je dus nu aan...