Snelle levering (1-5 werkdagen) Gratis bezorging in Nederland* Niet tevreden, geld terug! Klant beoordeling 9.7
cart
Bubalou staat in de finale van de NHN Businessawards. Wil jij mij helpen de publieksprijs te winnen? Breng hier je stem uit!

Bubalou recept | Smores

Ik ben gek op smores! Gezellig rond het vuur. Ook leuk om samen met de kids te doen. Net vakantie in je eigen achtertuin!

Dit heb je nodig voor mijn recept:

  • Marshmallows
  • Biscuitjes of Oreo koekjes
  • Melk chocolade
  • Satéprikker 

Bereiding

Prik een marshmallow op een prikker en rooster deze boven het vuur totdat hij een licht bruine kleur heeft. Ik draai de marshmallow regelmatig boven het vuur zodat deze niet verbrand. Wanneer de marshmallow klaar is pak ik deze met twee biscuitjes, met een dun reepje melk chocolade ertussen, van mijn prikker af. 

Smullen maar!