Quick delivery (1-10 working days) Free delivery in the Netherlands* Money back guarantee! Customer review 9.7
cart
The showroom and garden are open by appointment only between September 1 and March 1. Call for an appointment! !

Customer reviews and ratings

Reviews

4.5/5

Number of reviews: 207

 • Frans Essers

  5/5

  Stijl, kwaliteit, en snelheid…….

 • Dorina Gieltjes

  5/5

  Wat een genot om op te zitten, eindelijk een bank die voldoet aan mijn verwachting!!! Ik heb wat lichamelijke problemen waardoor het zitten niet altijd fijn is. Door deze bank kan ik met plezier uren zitten en genieten.
  Bij ons staat de bank onder de kapschuur en mede door de stofkeuze luxe charcoal ziet het er prachtig uit. Wat een uitstraling, erg blij mee!!
  Goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd, goede sfeer!

 • Maddalena Veer

  5/5

  Nog elke dag zo blij met onze set!!! Een mooie aanwinst voor in de veranda. De levering was snel en heel vriendelijk!
  Het liefst gooi ik de hele tuin vol met zitjes van Bubalou!!!!

 • Siem

  5/5

  Sinds wij een Bubalou set hebben zitten wij veel meer buiten. Geen gesleep met kussens en ook na een buitje is de set snel weer droog en kan je weer zitten. Ook de service toen de set gebracht werd was top.

 • Sylvia

  5/5

  Geen gesleep met kussens na een lekker avondje buiten in de tuin, hoe lekker is dat? Na onze tuinverbouwing was de set makkelijk af te spoelen met water en binnen enkele minuten weer beschikbaar om op te zitten. Het zit als een bankstel, zeer comfortabel en dus eenvoudig te reinigen als dat nodig is. Blij mee!

 • Neeltje

  5/5

  Super blij met onze groene Bubalou bank. Na een dag werken heerlijk languit van het zonnetje genieten. Overdag past de hele fam op de bank. Droogt snel en blijft prachtig van kleur. Wij zijn fan!

 • Denise

  5/5

  Wat een geweldige en prachtige banken hebben wij bij Bubalou gekocht. Op de vlonder direct aan onze woonkamer hebben we nu een extra zitgedeelte, de woonkamer lijkt eens zo groot. De banken van Bubalou maken het mogelijk om dezelfde kwaliteit en uitstraling van binnen naar buiten door te trekken. De stof is prachtig en de zitting is goed. We hebben er dit voorjaar al heel veel plezier van gehad. Dat belooft wat voor de komende jaren...

 • Jan Piet Duijn

  5/5

  Wij hebben sinds de komst van de Bubalou-set nog nooit zo vaak en snel buiten gezeten, wat een heerlijkheid. Geen gesleep meer met kussens en zo.

  Fantastisch geadviseerd door de heren en supersnel geleverd!

  Het verwijderen van de algaanslag van de Bubalou met Biomos na een winter is ook zo’n advies-voorbeeld. Niks boenen, maar gewoon sprayen en een beetje geduld.. :-)

  Er moeten nog een paar meubelstukken worden vervangen in de tuin en we zijn er al wel uit: dat worden ook weer Bubalou-tjes.

  Doen, je krijgt er geen spijt van!

 • Renate

  5/5

  Wij hebben onze bubalou aan het eind van de zomer in 2021 ontvangen en zijn er zo blij mee! Na de winter lijkt hij nog als nieuw en genieten wij er met elk zonnestraaltje uitgebreid van.

 • J. Kroon

  5/5

  Heerlijke bank! Echt heel snel droog!

 • Ingrid

  5/5

  We have had our first winter with our Bubalou set and have come out the other side with smiles on our faces. The couch and loungers look nearly new still (just a little mold on some corners which we will clean off easily) We chose the taupe deluxe fabric and the color is still the same as when purchased. As soon as it’s warm enough outside we’re on the couch enjoying a coffee or drink, they’re almost always dry and ready for us. Hoping for a great summer and many more years of enjoyment from our Bubalou couches.

 • Gerrit Bossen

  5/5

  Afgelopen jaar zaten in het bejaarden tehuis buiten de bewoners op gammele witte plastic stoelen. Daarop heeft 1 van de kleinkinderen van de bewoners geld ingezameld om hier een goede buiten bank van te kopen, wat de bewoners verdiende. Wij hadden een klein budget weten in te zamelen, maar na aanschrijven Bubalou kwamen deze terug met de reactie dat ze een geweldige mooie bank gedeelte doneerden zodat ons ingezamelde geld genoeg was!! Namens het bejaardentehuis en bewoners willen wij hun danken voor deze!!! Wat een super bedrijf!!! Tevens zijn meerdere bezoekers zo onder de indruk van de kwaliteit van de bank, dat zij nu ook een Bubalou bank hebben aangeschaft. Nogmaals dank aan het geweldige team Bubalou voor deze inzet,

 • P. Havenaar

  5/5

  Vroeg in het seizoen een mooie set besteld en een week later geleverd. Laat het mooie weer nu maar komen want wij zijn er klaar voor. Dank team Bubalou voor de goede ontvangst.

  Fam. Havenaar

 • Petra Zwart

  5/5

  Goeie Service!
  Toen er iets mis bleek te zijn met het binnenwerk, werd het heel snel en netjes opgelost door extern bedrijf POS service group.
  Onze zwarte set in april 2019 gekocht (inmiddels wel wat verkleurd) staat er weer prima bij.
  Nog steeds super blij mee!

 • Kai-Arne

  3/5

  Wij hebben in mei 2019 (nu ruim twee jaar geleden) een 10-zits opstelling gekocht incl. 2 hockers, kleur zwart. Wij zijn super tevreden over het concept en het gebruiksgemak van onze Bubalou. Het klopt dat je de stof zo schoonmaakt, deze vrijwel direct droog is en dat we hierdoor veel vaker gebruik maken van onze tuinset. Bij ons staat de Bubalou inderdaad 365 dagen per jaar buiten.

  Echter na twee jaar buiten te hebben gestaan, vragen veel mensen zich af of we een zwarte Bubalou hadden of een grijze met roze gloed. Met andere woorden onze set is binnen twee jaar enorm verkleurd. Bubalou geeft aan dat dit logisch is als gevolg van de zon (UV). Dit weet toch iedereen.

  Mij gaat het om het eerlijke verkoopverhaal, vertel dit erbij als mensen interesse tonen, zet het (risico) op enorme verkleuring van de stof dan ook eerlijk op de website (FAQ) en veronderstel dit niet als 'logisch'.

  Nogmaals als behoud van kleur geen issue is, 100% aan te bevelen. Als het belangrijk is dat het meubel na twee jaar nog steeds zijn originele kleur heeft (of iets dat erop lijkt), zou ik de aankoop van een Bubalou, zeker voor deze prijs, heroverwegen.

  Ik heb Bubalou gevraagd het eerlijke verhaal te verkopen en in de showroom ook meubels te plaatsen die 2 jaar buiten hebben gestaan. Mensen uit de omgeving Den Bosch mogen altijd komen kijken als ze twijfelen over hun potentiële (fantastische) aankoop.

  Reactie Bubalou: Beste Kai-Arne, Dank voor je (eerlijke) review op de website.

  Wat betreft de verkleuring. Daar zijn we altijd transparant over:

  De stoffen van de Bubalou hebben een hoge lichtechtheid. Echter verkleurt alles wat onderheving is aan UV straling. Of het nu je auto is of de Bubalou, er zal verkleuring optreden. Maar bij de een zal het meer zijn dan bij de ander. Dit is ook weer afhankelijk van hoe de bank staat t.o.v. de zon (vol in de zon of in de schaduw).

  Om dit duidelijk te laten zien hebben we ook een set (met verschillende kleuren) van 4 jaar oud in onze showtuin staan, zodat iedereen kan zien welke verkleuring er op kan treden.

  Wel zullen we naar aanleiding van je feedback onze FAQ updaten met deze uitleg.

 • Ingrid

  5/5

  We’ve had our couches and loungers a month now and couldn’t be happier. Getting the XL couch and 2 loungers up on the rooftop wasn’t easy but Daan and his colleague did it with smiles on their faces. Unfortunately the weather this summer hasn’t been great but every time the sun peeks through we are able to enjoy our space. They sit comfortably and look great.

 • Marianne

  5/5

  Zitten als een vorst op onze ligbedden op de steiger terwijl de plezierboten langs varen. Geweldig genieten dus.

 • den Haan

  5/5

  Geweldig! Al veel plezier van gehad. Het weer kan niet slecht genoeg zijn, onze Bubalou bank blijft er prachtig uitzien!

 • E. Szabo

  5/5

  Oh wat zijn wij blij met onze mooie bank! De kleur (olijfgroen) is ook echt heel mooi! Hadden we jaren eerder moeten doen.

 • Mieke

  5/5

  Heerlijke banken en ligbedden, die optimaal gebruikt worden..
  bijna onze overkapping klaar, dus dan word het helemaal onbeperkt genieten!

Write a review

Number of stars

Ontvang de inspiratiegids

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de Bubalou inspiratiegids gratis! De nieuwsbrief zit vol met onderhoudstips en interieurideeën voor in de tuin. Je bent ook nog eens als eerste op de hoogte van nieuwe Bubalou producten en kortingen. Meld je dus nu aan...