Quick delivery (1-10 working days) Free delivery in the Netherlands* Money back guarantee! Customer review 9.7
cart
The showroom and garden are open by appointment only between September 1 and March 1. Call for an appointment! !
Money back guarantee!

Bub Daybed

4.5/5 (232)
499,00
Ordered today = on your patio in 10 days!
Add to shopping cart
 • 14-day security guarantee! Money back guarantee!
 • Free delivery in the Netherlands (*Wadden islands excluded)

Bubalou Bub daybed

Combine multifunctionality with playful design in a perfect and stylish way. The Bubalou daybeds are available in different models which can be perfectly combined with other Bubalou sofa’s, loungesets or beanbags.

The Bub daybed is related to the Bub beanbags. It is a stylish, cool outdoor daybed and is the perfect combination of style, comfort and functionality. The two meter log, handmade daybed is perfect for tall people and sun worshippers. The light weight makes the daybed easy to move. Still, this daybed is very firm. It’s made of heavy, sustainable materials and approved for intensive use in public spaces such as bars, hotels and theatres.

The Bubalou Bub daybed is designed with a comfortable backrest that allows you to comfortably sit and relax. It follows the contours of your body and you can shape the Bub daybed the way it fits you best.

Create your desired setting and enjoy the sun, the company and the comfort the Bubalou daybeds offer.

 

Sustainable materials

The Bub is made from the most sustainable and weatherproof materials, which makes it extra special. The all-weather material of this outdoor daybed is protected against wind, sun and humidity. The Bub is water and stain resistant and very easy to maintain. The waterproof and extremely strong fabric ensures that the Bub feels at home in all circumstances and with intensive use. Indoors, but also on the patio or by the swimming pool.

The Bub has a silicone granule filling and the hardness and seating comfort is easy to adjust. The cover is detachable and can be washed in the washing machine at 40 degrees.

 

Dimensions

Width: 80 cm
Depth: 200 cm
Height: 80 cm

Seating height: 30 cm

Color options

 • Gold
 • Black

Material

 • 100% polyester with PVC-backing
 • Waterproof with an excellent color fastness
 • Wear resistance: 60.000

In short

 • Free shipping
 • 1 year warranty
 • Suitable for indoor and outdoor use
 • Water and stain resistant
 • Detachable and washable cover

Reviews

 • Miranda

  5/5

  Superfijne en mooie hoekbank met hocker, wij hebben de Icon in de kleur Charcoal, Het is waar, je zit veel sneller en vaker buiten met een (of meer) meubel(en) van Bubalou in je tuin of op je dakterras. Omdat je, ook bij een dag met af en toe een buitje, normaal gesproken dan niet de moeite doet om de kussens 's morgens allemaal op je 'gewone' louncheset te leggen omdat je die dan wellicht na een uurtje er weer af kan halen en dat in een wisselvallige week zelfs talloze keren. 10 minuten na een bui kun je op de Bubalou alweer zitten, zo snel droogt het, zonder gesleep met kussens, ideaal. Wij zijn dan ook superblij met onze hoekbank van Bubalou. Nu aan het sparen voor de Icon divans, die willen we er ook bij. De tuin wordt met Bubalou echt een extra leefruimte. Voor ons geen ander merk zitmeubels meer voor in onze tuin!

 • joop tobeas spa sakura

  5/5

  wij hebben is spa Sakura in Den Haag een prachtige bank staan, de bank is stevig en robuust en voldoet aan de strenge eisen die wij hebben in de spa, de bank is continu nat en de stof blijft goed , we zijn nu aan het bouwen aan de derde unit en ook daar moet een bubalou in :)

 • Sandra

  5/5

  Vorig jaar op 25 juni zijn wij gaan kijken bij Bubalou. Ik kan een ieder aanraden dit niet te doen. Op het moment dat je gaat kijken ben je verkocht. Wat een prachtige sets staan daar. Zoveel keuze, je moet sterk in je schoenen staan om niet te verdwalen tussen al dat moois. Bij ons is het mislukt. Wij zijn de trotse eigenaar van een prachtige Bubalou elementen hoekbank. Wat een plaatje en wat een complimenten krijgen wij over deze bank. We hebben deze bank eerst een tijdje onder de overkapping gezet. We dachten ja jullie kunnen wel zeggen dat het mooi blijft maar dat willen we wel zeker weten. Nu staat hij al een poosje niet meer onder de overkapping en hij blijft prachtig. Zo nu en dan moeten wij er wat vogelpoepjes afspuiten. Waar dit op de vorige bank nog wel een niet verwijderbare vlek achter liet, zie je er bij deze bank niets meer van. Dank Bubalou voor deze prachtige aanvulling op onze tuin.

More reviews

Write a review

Number of stars

Ontvang de inspiratiegids

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de Bubalou inspiratiegids gratis! De nieuwsbrief zit vol met onderhoudstips en interieurideeën voor in de tuin. Je bent ook nog eens als eerste op de hoogte van nieuwe Bubalou producten en kortingen. Meld je dus nu aan...